Μια επαγγελματική εκπαίδευση μαρμελάδας, ολοκληρωμένη και ποιοτική για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας. Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει τους εκπαιδευόμενους με όλες τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία για την παρασκευή μαρμελάδας.
Η επαγγελματική κατάρτιση θα σας δώσει τις απαιτούμενες γνώσεις για να:
Τα μαθήματα θα είναι θεωρητικά και πρακτικά:
Η επαγγελματική εκπαίδευση μαρμελάδας είναι κατάλληλο για όλα τα ακροατήρια, δεν απαιτείται συγκεκριμένο απαιτούμενο προσόν.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί:
Μια βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι συνταγές που πραγματοποιήθηκαν.
Εφόσον τελειώνει κανείς αυτό το σεμινάριο θα είναι σε θέσει να δημιουργήσει άμεσα και αποτελεσματικά.
Κόστος : 950 ευρώ (16 ώρες σε 2 μέρες)
1 η μέρα 08:00-17:00
2 η μέρα 08:00-15:00
Προκαταβολή 30% 5 μέρες πριν το σεμινάριο
Συμμετοχή έως 4 άτομα
Πώς φτιάχνεται μια μαρμελάδα όλο φρούτο, γεύση και άρωμα;
Το μαθαίνουμε στην οικοτεχνία της Άρωμ στην Ερμούπολη της Σύρου όπου ζούμε βήμα βήμα την εμπειρία παρασκευής των ιδιαίτερων μαρμελάδων της.
Ο Christophe Huet φτιάχνει μαζί μας μια από τις ιδιαίτερες συνταγές του με πρώτη ύλη φρούτα εποχής της ελληνικής γης.
Κάθε πότε: Κάθε Σάββατο και Κυριακή
Διάρκεια: 3 ώρες
Ωράριο: 10:00 – 13:00
Κόστος: 60 ευρώ/άτομο
Αριθμός συμμετεχόντων: έως 4 άτομα
Η εμπειρία περιλαμβάνει:
- Την παρασκευή μιας ιδιαίτερης μαρμελάδας
- Πρωινό (καφέ, τσάι, κρεπούλες με μαρμελάδα και άλειμμα καραμέλας βουτύρου)
- Βεβαίωση παρακολούθησης και ένα δώρο έκπληξη!